BjelkarøyDesign

Vi fikk Vern av Design fra Patentstyret for jordbærkurv utviklet for de økologiske jordbærene til Lier-bonden Simen Myhrene. visuell tanke har designet et referansenettsted for BjelkarøyDesign. Klikk innom dersom du vil se noen fler utvalgte prosjekter av Elin Bjelkarøy. BjelkaroyDesign

Inger Johanne Rasmussen

visuell tanke har bistått med å legge inn bilder på Rasmussens nettsted i forbindelse med hennes Tokyoutstilling.

Til utstillingen "Gjenfortellinger og myter" i Forsvarsmuseet i 2012 har visuell tanke lagt inn nye lydfiler av Terje Nordby. Disse er ikke synlige på nettsted, men visuell tanke har produsert QR-koder som fører mobilbrukeren direkte til disse nye lydfilene.

QR-koden som er gjengitt til høyre, er i bruk for filen "Alene i mørket" som Terje Nordby laget til tekstilbildet Rasmussen kaller "Skogen"

Myhrene AS

visuell tanke har designet logo og nettsted for Simen og Turid Myhrene som er jordbrukere og ledende innen salg av dekkesystemer til frukt og grønt. Myhrene AS

En ny forretning i Hokksund, fikk laget logo hos visuell tanke. Lykke til Helene!

Norske Salater

visuell tanke har utarbeidet nettsted for de fire jordbrukerene bak merkevaren Norske Salater. visuell tanke har også produsert QR-kode til salatemballasjen.

Telemuseet

På oppdrag fra Telemuseet leverte visuell tanke en kulturhistorisk nettutstilling i forbindelse med kulturminnedagen 11.09.2011. Fotoutstillingen heter "Stemmer i historien - Linjer i landskapet" og kan ses på Telemuseets nettsted

Konrad Mehus

visuell tanke har utviklet nettstedet til kunstneren Konrad Mehus.
Kunsthistorikeren Jorunn Veiteberg skriver om Mehus blant annet: "Med sølv som (hovud)materiale og smykke som medium fortel han historier med sosialt innhald og politisk snert."

Trude Westby Nordmark

visuell tanke har bistått Trude Westby Nordmark med et stort motiv for en utendørs utsmykking til en barnehage i Gjøvik. visuell tanke lager filer for trykk i store format. Trykk på bildet for mer..

Kikhullet, en utsmykking av Westby Nordmark. visuell tanke bisto med trykkefil i stort format.

Inger Johanne Rasmussen

Tekstilkunstneren Inger Johanne Rasmussen har inngått samarbeid med Terje Nordby som er dramatiker, forfatter og mytolog. Han skriver og leser tekster til hennes billedtepper.
visuell tanke har bistått ved å legge inn lydfiler og små oppdateringer i Inger Johanne Rasmussens nettsted.

Ansgar Ole Olsen

visuell tanke har bistått Ansgar Ole Olsen med billedbehandling i forbindelse med en utsmykkingskonkurranse.

Anja Magner

visuell tanke har utviklet kunstneren Anja Magners nettsted Anja Magner arbeider med gjenbruk av elokserte grytelokk fra 50- til 70tallet som hun gjerne kombinerer med sølv, kobber, arkyl, tre og andre materialer. På denne måten kommer det elokserte aluminiumets skjønnhet til sin rett i form av smykker og innstallasjoner.

Linn Cecilie Ulvin

For forfatteren og billedkunstneren Linn Cecilie Ulvins nettsted, har visuell tanke utarbeidet en ny layout til den norske startsiden og dermed forbedret brukervennligheten. Gå på oppdagerferd under de mange lenkene på nettstedet. Her er det masse spennende. Linn Cecilie Ulvins nettsted

Nina Bang

Nina Bang vant den lukkede utsmykkingskonkurransen ved Sam Eyde vgs i Arendal.

visuell tanke bisto med å åpne arkitektenes digitale modell av bygget og gjøre utsmykkingsarealet mer forståelig. Videre har visuell tanke produsert en rekke bilder av området etter å ha inkorporert Nina Bangs utsmykkingsforslag i digitalmodellen.

visualisering av Nina Bangs vinnende utsmykkingsforslag
visualisering av Nina Bangs vinnende utsmykkingsforslag
visualisering av Nina Bangs vinnende utsmykkingsforslag
visualisering av Nina Bangs vinnende utsmykkingsforslag
visualisering av Nina Bangs vinnende utsmykkingsforslag til Sam Eyde vgs
Twins av Trude W. Nordmark


Trude Westby Nordmark

Trude Westby Nordmark vant utsmykkingskonkurransen ved Øya Helsehus i Trondheim. Hun startet prosessen med digitalisering av sin sitteskulptur hos visuell tanke. Vi samarbeidet tett om 3D-designet som gradvis endret karakter og form ettersom den åpenbarte seg. Bildet viser det første stadiet.

Se flere bilder fra det ferdige resultatet på Trudes nettsted

I prosjektet "tre" har visuell tanke benyttet en blanding av et 3D-bilde rendret som strektegning og fotomanipulasjon for å fremstille Trude Westby Nordmarks vakre skulptur på et bestemt sted i arkitekttegningen.

visuell tanke har fremstillet Trudes W. Nordmarks "tre"


Mari Hovind

Mari Hovind benyttet visuell tanke til å lage en digital fremstilling som illustrerer hvordan hennes porselensmonumenter vil arte seg med ulik dekor.

Mari Hovinds monument
Elin Bjelkarøy illustrerer digitalt hvordan Mari Hovinds monument vil se ut med engler
Elin Bjelkarøy illustrerer digitalt hvordan Mari Hovinds monument vil se ut med ornamentering
Elin Bjelkarøy illustrerer digitalt hvordan Mari Hovinds monument vil se ut med engel og barns bønner

Valid CSS!

Valid XHTML 1.0 Transitional